Online sportweddenschappen

Online sportweddenschappen zijn aan een niet te stuiten opmars in Nederland bezig. Het afsluiten van een weddenschap is door het enorme sport aanbod dat op televisie komt natuurlijk een leuke aanvulling die extra spanning bij de dart wedstrijden brengt. Het internet heeft een afsluiten van een sportweddenschap voor iedereen heel gemakkelijk gemaakt. Je kunt gewoon vanuit je eigen huis via een website van een bookmaker een weddenschap afsluiten op de wedstrijd die jij wil volgen. In Nederland biedt de Lotto als enige officieel de mogelijkheid om op de uitslag van sportwedstrijden te wedden. Dat dit slechts beperkt is kwa aanbod en mogelijkheden hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Online is er zo veel meer mogelijk!

Regelgeving sportweddenschappen

Door online bookmakers als Bwin, Unibet en William Hill kun je op vrijwel elke sport een weddenschap plaatsen. De regelgeving hieromtrend is echter een struikelblok. Volgens de Nederlandse overheid mag officieel geen van deze buitenlandse aanbieders sportweddenschappen aanbieden in Nederland. De Lotto is per slot van rekening de enige met een vergunning. Hier begint echter ook direct het grijze gebied. Je sluit de weddenschap namelijk niet af in Nederland maar via de website van de bookmaker in het buitenland. En wel binnen de EU. En in de EU gelden de regels van vrij verkeer van handel en goederen. Je zult begrijpen dat dit de zaak ietsje gecompliceerder maakt.

Nederlandse wetgeving

Om duidelijkheid te scheppen is de Nederlandse overheid al enige jaren bezig met kansspel wetgeving die aan sluit op het hedendaagse internet verkeer. Die is er namelijk tot nu toe niet. Verwacht wordt dat binnen niet al te lange tijd deze wetgeving van kracht wordt en dat je ook in Nederland geheel legaal sportweddenschappen kunt afsluiten bij legaal opererende bookmakers.

Reviews van  online bookmakers

Op dit moment worden online weddenschappen oogluikend toegestaan. Wil je dus een keer proberen online een weddenschap op een dartwedstrijd af te sluiten, dan neem je in principe geen risico. Er zijn portalen voor sportweddenschappen over mogelijkheden voor een sportweddenschap afsluiten die reviews van bookmakers aanbieden. Je kunt dan precies vinden wat de voor en nadelen van een bepaald online wedkantoor zijn. Tip van ons: Kijk altijd verder dan 1 bookmaker. Er is namelijk onderling vaak verschil in de odds die op een specifieke weddenschap worden gegeven. Odds is de winstfactor die je krijgt als je een voorspelling juist hebt gemaakt. Het kan zijn dat de ene keer de ene bookmaker een betere odd op een wedstrijd geeft en de andere keer een andere. Zo kan je winst soms flink hoger uitpakken. Wat betreft veiligheid en eerlijkheid hoef je je na een bezoek van een review website geen zorgen te maken. Deze zit bij de bekende namen gewoon goed.