Over dartcity

Welkom op Dart City. Deze website is volledig opgedragen aan de leukste sport (althans, dat vinden wij), namelijk Darts! We zullen ons even voorstellen: wij zijn Jeroen en Ruud en wij zijn allebei fervent darters. We spelen allebei in het café, en we hebben beiden als ambitie om ooit wedstrijden te gaan spelen. Uiteraard kijken we zelf wel al alle wedstrijden, maar we zijn helaas nog niet genoeg om mee te spelen.

Michael van Gerwen en Phil Taylor

Ons grote voorbeeld is Michael van Gerwen. We vinden het ronduit fantastisch hoe hij is opgeklommen vanuit het niets. Hij is een echt talent en we mogen alleen maar hopen om ooit zo goed te worden als hij. Het ultieme doel is natuurlijk om te spelen tegen Phil Taylor, maar de kans dat dat gaat gebeuren is erg klein. Hij is momenteel nog steeds de beste darter van de wereld. Toch hopen we erop dat we nog eens mee mogen doen met een toernooi en dat Phil Taylor dan nét een slechte dag heeft. Dan zijn we meteen wereldnieuws!

Neem contact met ons op

De informatie op deze website hebben wij er zelf opgezet. Mocht je op- of aanmerkingen hebben over de inhoud? Ben je benieuwd en wil je graag meer informatie? Of wil je ons sponsoren zodat we mee kunnen doen aan een groot toernooi zoals het wereldkampioenschap darten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Het contactformulier vind je op onze contactpagina. Via dit formulier kun je met ons in contact komen. Ook zijn we terug te vinden op de bedrijfstelefoongids.